Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Dragnea își duce 'elevii' în excursie: miza reuniunii PSD din Delta Dunării

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea

Senatorii PSD vor pleca, miercuri, cu mic cu mare către Tulcea, acolo unde vor avea un ”sejur” alături de Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu și miniștrii actualului Cabinet. Excursia va fi una care îi va arde la buzunar pe senatorii PSD.

Citește și: Președintele CCR, despre decizia în cazul Dragnea: este CEA MAI GREA soluție de până acum

Spre deosebire de alte excursii în țară ale PSD, în care partidul asigura tot, de această dată partidul are arici la buzunar. Sub domnia lui Liviu Dragnea, liderii PSD vor fi nevoiți să își achite toate cheltuielile de transport, cazare și alte cheltuieli care vor fi implicate de această excursie, ne-au precizat surse din PSD.

Sursele noastre susțin că senatorii PSD nu vor plăti degeaba aceste sume, pentru că excursia din Delta Dunării va fi una în care se va pune țara la cale. Principala temă de discuție o vor reprezenta prioritățile legislative din perioada imediat următoare, inițiative care vor fi discutate de senatorii PSD direct cu miniștri de resort.

De asemenea, va exista o întâlnire între senatorii PSD și premierul Sorin Grindeanu, în care se vor discuta problemele ridicate de aleși, dar va veni și o informare din partea premierului Sorin Grindeanu în privința proiectelor viitoare.

Am întrebat mai mulți senatori PSD de ce i-a chemat Liviu Dragnea în Delta Dunării. Este cunoscut faptul că întâlnirile de genul celei care va avea loc la Tulcea au un puternic iz politic, iar excursia cu vaporașul poate aduce lumină liderilor politici, pentru că se află departe de orice formă de interceptare, dar și de ochii presei.

Senatorii pe care i-am chestionat au dat din umeri sau ne-au explicat că ”nu se va discuta despre Victor Ponta și partidul lui”, semn că toți se așteaptă la discuții politice, dar nimeni nu știe încă ce a planificat Liviu Dragnea.

Pentru a-și satisface curiozitatea, senatorii PSD vor deschide larg punga și își vor plăti excursia alături de Dragnea și Grindeanu în Delta Dunării, pentru că vorba unuia dintre ei ”dacă erau doar inițiative legislative de discutat, puteam să ne strângem la grup la Senat și în două ore rezolvam”.

P.S. Mai este un motiv pentru care niciun lider PSD nu-și dorește să rateze excursia din Delta Dunării. Absenții nemotivați vor putea fi bănuiți că fac parte din tabăra Victor Ponta, așa că este mai bine să fie prezenți, chiar dacă ar fi cu sufletul în altă parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.