Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ședință-spovedanie la ACL: cenușa-n cap pentru liderii județeni

sedinta

Liderii ACL din sudul țării au venit la București, pentru a explicat scorul obținut în fața liderilor Vasile Blaga și Klaus Iohanis. De la spovedania liderilor, Klaus Iohannis a plecat rapid și l-a lăsat doar pe Vasile Blaga să asculte bocetul liderilor din sud.

Liderii județeni și-au pus cenunșă în cap pentru rezultatul obținut în turul I și au promis că în turul II vor devenit adevărați zmei, care luptă până la ultima picătură pentru Klaus Iohannis.

Liderii ACL au venit și cu câteva plângeri punctuale. Prima dintre acestea a fost faptul că i-a rupt propaganda PSD și a lui Victor Ponta: fluturașul cu Iohannis care taie pensiile i-a rupt în mediul rural.

Un alt motiv invocat de liderii ACL a fost Ordonanța traseiștilor. În multe localități, primarii care au plecat la PSD au luat și activul de partid cu ei, iar în cătunele și satele din România a dispărut PNL-ul și PDL-ul.

Vasile Blaga le-a trasat sarcină liderilor județeni ca în următoarele 2-3 zile să pună pe picioare organizații noi, acolo unde nu mai există.

Liderii județeni de la ACL au făcut și promisiuni. Președintele CJ Călărași a explicat că primarii lui nu s-au mobilizat în primul tur, dar a promis că la turul II ”Îi calc pe cap și facem treabă!”.

Tot la Călărași, prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, i-a transmis lui Iohannis că nu va mai merge cu el în țară și se va concentra exclusiv pe colegiul său, pentru a mobiliza electoratul și primarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.