Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Efectul Vasile Blaga în PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Vasile Blaga

Liberalii au făcut o serie de mișcări care ar fi avut potențial electoral, dar care n-au avut deloc efectul scontat. Una dintre mișcări a fost cea a fostului co-președinte Vasile Blaga, care a preferat să demisioneze din funcție, imediat ce procurorii l-au luat la întrebări.

Citește și: Blaga, reînviat. Muștruluieli și urlete către liderii de filiale

Vezi și: SONDAJUL care zguduie scena politică: USR a depăşit PNL

Liberalii au băgat imediat în sondaje tema Vasile Blaga, pentru a vedea ce impact electoral a avut acest scandal asupra partidului. Atât cei din PNL, cât și președintele Klaus Iohannis au încercat să prezinte gestul lui Vasile Blaga ca un exemplu de conduită politică, în antiteză cu Liviu Dragnea, care a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, dar conduce în continuare partidul.

Surse din PNL ne-au explicat că gestul lui Vasile Blaga nu a avut niciun fel de impact electoral. În sondaje nu s-a resimțit acest eveniment, dar liderii PNL considerau că Blaga ar fi putut fi o piatră de moară, dacă nu se retrăgea atât de rapid.

O altă problemă la fel de mare pentru PNL este efectul slab al lui Dacian Cioloș. În această campanie electorală, Cioloș este vârful de lance al PNL, dar acest lucru nu se vede în sondaje.

Campania online și afișele stradale nu au niciun efect electoral, ceea ce înseamnă că Dacian Cioloș nu este nici pe departe vehiculul electoral pe care liberalii îl așteptau. ”Cu Dacian Cioloș nu avem niciun efect. Dacă puneam poză cu oricine altcineva pe afișe, tot același era rezultatul. Nici nu ne trage în jos, dar nici nu ne ajută”, ne-au explicat surse din PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.