Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Șeful Poliției Române va fi DEMIS

ziarulincomod.ro
Bogdan Despescu - şef Poliţia Română

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, va fi demis, potrivit unor surse citate de Antena 3. Un comunicat oficial ar urma să fie remis presei după ședința de Guvern, care a început deja la Palatul Victoriei.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a ajuns, miercuri dimineaţă, în jurul orei 09.00, la Palatul Victoria, unde a avut discuții cu Mihai Fifor înainte de ședința de Guvern.

Premierul interimar Mihai Fifor a declarat, marţi seară, că situaţia generată de scandalul poliţistului acuzat de pedofilie "va fi analizată cu foarte mare atenţie", în cursul acestei zile.

Se SCHIMBĂ vremea în România, în miez de iarnă: Prognoză incredibilă a meteorologilor, pentru următoarele două săptămâni

Întrebat dacă s-a discutat şi despre demisia actualului şef al Poliţiei Române, Bogdan Despescu, Mihai Fifor a declarat: "Asta este o situaţie pe care o să o analizăm cu foarte mare atenţie în cursul zilei de mâine (miercuri -n.r.) şi o să luăm o decizie".

O decizie privind conducerea Poliţiei Române încă nu a fost luată, în urma scandalului poliţistului de la Brigada Rutieră a Capitalei Eugen Stan, arestat pentru fapte de pedofilie. Pe 9 ianuarie, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat că i-a trimis premierului de la acea vreme, Mihai Tudose, propunerea de schimbare din funcţie a şefului Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Bogdan Despescu. Dan a propus atunci înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Mihai Tudose a anunţat însă ulterior că i-a cerut lui Bogdan Despescu să îi prezinte, în termen de săptămână, un raport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.