Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Fidelii lui Crin, maziliți din conducerea PNL

surse

 

Taberele din PNL s-au întâlnit, la finalul săptămânii trecute, într-o serie de ședințe informale pe regiuni. Bomba a venit din Ardeal, unde, liberalii conduși de Teodor Atanasiu au solicitat 16 funcții de vicepreședinți. Replica a venit imediat din partea liberalilor din Sud și din Moldova, care i-au temperat rapid pe cei din tabăra lui Tase. 

În această bătălie se pare că vor pica la mijloc fidelii fostului președinte Crin Antonescu. Aceștia vor fi maziliți pentru că trebuie să se facă loc unor oameni noi. Printre maziliți se numără: Mihai Voicu, Rareș Mănescu și Mircea Roșca.

Toți cei trei erau oameni mai mult decât apropiați de fostul președinte. Spre exemplu, Mihai Voicu a fost impus de Crin la conducerea organizației Dolj, asta deți liderii din filială au încercat să-l mazilească în nenumărate rânduri. Crin Antonescu a făcut raiduri în organizație și l-a impus pe Mihai Voicu cu forța.

Mircea Roșca este omul de încredere al lui Crin Antonescu și Adina Vălean. Ca de exemplu, Vălean a candidat la europarlamentare cu susținerea județului Prahova, unde domnește Mircea Roșca.

Rareș Mănescu a fost trezorierul lui PNL în epoca Antonescu, dar între timp a căzut în dizgrație. În 2012, Crin s-a luptat la cuțite cu PSD pentru a-l impune pe Rareș Mănescu candidat al USL la Sectorul 6 și a sacrificat alți liberali de dragul acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.