Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Guvernul plănuiește să deschidă frizeriile, saloanele și cabinetele stomatologice după 15 mai

https://www.igj.ro
Frizerie

Apar vești bune, pe surse, din ședința PNL de ieri seară. Guvernul României ia în calcul să ridice o parte din restricțiile impuse și în domeniul economic. Astfel, saloanele de înfrumusețare, frizeriile și cabinetele stomatologice ar putea fi deschise, potrivit unor informații pe surse.

Citește și: Statistică RUȘINOASĂ: Eurostat anunță că România e CAMPIOANĂ la accidente de muncă și angajați MORȚI în câmpul muncii


"Astfel, dincolo de ridicarea restricțiilor de circulație în afara locuinței, după data de 15 este posibil să se deschidă frizeriile și saloanele, cabinetele stomatologice, parcurile și spațiile comerciale care au intrare din stradă, astfel încât să se evite aglomerarea în interior. Vor rămâne închise mall-urile, fiind considerate locuri unde măsurile de distanțare socială ar fi dificil de respectat. De asmenea, nici restaurantele nu vor fi deschise după încheierea stării de urgență.

În ședința Biroului Executiv Național al PNL, premierul le-a transmis însă colegilor că relaxarea unor restricții este „analizată”, fără a fi o certitudine, pentru că totul depinde de contextul epidemiologic de la jumătatea lunii mai. De asemenea, Ludovic Orban le-a spus lliberalilor că este nevoie să fie „precauți” în comunicarea publică, pentru că „unii oameni s-au relaxat prematur”, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.