Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ionuț Stroe, fost ministru al Sporturilor, va fi noul purtător de cuvânt al PNL

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ionuț Stroe

Decizie de ultimă oră în PNL. Conform unor informații pe surse, noul purtător de cuvânt al partidului va fi Ionuț Stroe, fost ministru al Sporturilor. Stroe va ocupa funcția de purtător de cuvânt, vacantată după de Ionel Dancă a decis să demisioneze din PNL, alături de mai mulți parlamentari din tabăra Orban. Decizia oficială va fi luată azi, în BEX al PNL.

„Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec și eu”, anunță deputatul Ionel Dancă. El este unul dintre parlamentarii care s-au dezafiliat din grupul PNL și a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului Orban. „Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoți spiritul liberal din PNL”, afirmă Dancă.

„Pleacă Ludovic Orban din PNL, plec și eu! Este clar: cine critică echipa distrugătoare de conducere a PNL, care a îngenuncheat partidul și a dus România la picioarele PSD, este exclus din PNL. Nu pot accepta trădarea și bătaia de joc a românilor de către Klaus Iohannis și PNL care dau acum guvernarea țării pe mâna PSD, împotriva a tot ceea am luptat și muncit și împotriva a tot ceea ce au crezut românii care ne-au votat. Excluderea lui Ludovic Orban din PNL înseamnă să scoți spiritul liberal din PNL care a luptat întotdeauna pentru o dezvoltare liberală și democratică a României fără PSD”, anunța pe Facebook Ionel Dancă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.