Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Iubita lui Radu Mazăre, audiată de autoritățile din Madagascar. Tânăra îl însoțea pe fostul edil când a fost arestat

radu mazare

Iubita lui Radu Mazăre, Roxana Valentina Mihalache, 31 de ani, este audiată de autoritățile din Madagascar pentru clarificări, având în vedere că insoțea un urmărit internațional, au declarat surse judiciare pentru STIRIPESURSE.RO. Tânăra nu este condamnată și nici dată în urmărire.

Poliția Română a sesizat Curtea de Apel București privind reținerea lui Radu Mazăre, judecătorii urmând să stabilească dacă sunt întrunite condițiile pentru solicitarea extrădării. Ulterior, cererea ar urma să fie înaintată Ministerului Justiției, iar de acolo va ajunge în Madagascar.

Citeste si Angela Merkel, mesaj înainte de summit: Vom căuta numitorul comun. Vrem să păstrăm valorile UE și să le promovăm și în afara Uniunii

Un judecător din Madagascar va decide dacă Mazăre va fi extrădat în România, în baza tratatelor internaționale de cooperare judiciară.

Mazăre este condamnat definitiv la 9 ani de închisoare din februarie 2018. Fostul primar al Constanței a plecat din România la sfârsitul anului 2017, menționând că este o țintă a statului paralel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.