Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Klaus Iohanis, liderilor PNL: Îl voi propune premier tot pe Ludovic Orban doar dacă nu-mi interzice CCR

www.presidency.ro
iohannis orban

În PNL a început să se discute că cel mai probabil Ludovic Orban nu o să mai fie propus premier deși decizia CCR nu interzice această variantă. Liberalii spun că pur și simplu nu se poate forma o majoritate în jurul acestuia. Însă cel mai greu contează în această decizie, spun surse din conducerea PNL pentru STIRIPESURSE.RO, un mesaj extrem de important pe care Klaus Iohannis l-a transmis liberalilor. Șeful statului le-a zis liderilor PNL, la Vila Lac: „Îl voi propune premier tot pe Ludovic Orban doar dacă nu-mi interzice CCR”, potrivit surselor citate.

Klaus Iohannis va face declaratii de presa la ora 18.00. CCR a decis luni ca a fost conflict juridic de natură constituţională între Președintele României și Parlamentul României, în legătură cu desemnarea de către Președintele României a candidatului Ludovic Orban la funcția de prim-ministru. „Președintele României va proceda la o nouă desemnare a candidatului pentru funcția de prim-ministru”, a transmis CCR.

FOARTE IMPORTANT: Cum te aperi de Coronavirus: SFATURILE Ministerului Sănătății / Cum se transmite, care sunt simptomele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.