Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Scandal uriaș în Parlament. Lideri PMP: 'Orban l-a pus pe Tăriceanu să ne scoată din joc!'

Facebook
PMP

În PMP se discută că Ludovic Orban ar fi făcut un joc dublu: înainte de moțiunea de cenzură le-a promis că-i ia la guvernare și după ce a picat guvernul chiar el l-ar fi pus pe Călin Popescu Tăriceanu să introducă o condiție de excludere a PMP din joc. „Suntem foarte supărați. Orban ne-a promis că venim la guvernare și acum l-a pus pe Tăriceanu să pună condiția asta aberantă”, au zis surse din conducerea PMP pentru STIRIPESURSE.RO. „ALDE nu are niciun pic de decență, ieri sugeai de la văcuța PSD și acum vrei să sugi de la tăurașul PNL și Orban le dă apă la moară”, au mai zis surse din PMP. Singurul partid care a condiționat voturile pentru guvern de prezentarea unui cabinet „monocolor PNL”, adică fără PMP, a fost ALDE, iar Orban a acceptat condiția înainte să discute cu PMP.

„Suntem colegi în PPE, PNL a colaborat cu noi în opoziție mai bine decât cu USR, avem cele mai multe puncte în comun. Tocmai pe noi ne dă la o parte, singurii care s-au oferit să guverneze cu ei”, mai acuză PMP-iștii, au mai zis surse din partid. Conducerea lărgită a PMP se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil, luni sau marți, să stabilească dacă votează sau nu votează, în aceste condiții, guvernul Ludovic Orban.

Orban le-a refuzat PMP-iștilor pe linie condițiile pentru votul la instalarea guvernului: minister pentru relația cu R.Moldova nu se face pentru că PNL vrea un cabinet suplu, iar PMP nu intră la guvernare pentru că nu vor ALDE și UDMR, a zis public Ludovic Orban.

Citește și: VIDEO Victor Ponta distruge ALDE: Tăriceanu nu a aflat că suntem în 2019 / Nu știu dacă ALDE îl mai susține pe Mircea Diaconu .

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.