Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - LISTA NEAGRĂ a lui Marcel Ciolacu: mai mulți lideri PSD, la un pas de a fi decapitați

BLACK LIST LISTA

Consiliul Național al PSD ar putea începe curățenia de toamnă, după ce mai mulți grei ai partidului au obținut rezultate slabe la alegerile locale.

Citește și: Raed Arafat anunță măsuri suplimentare din cauza creșterii numărului de bolnavi: 'Fără discuţie aceste măsuri sunt necesare'

Surse din PSD susțin că vor fi maziliți mai mulți lideri de filiale care au obținut rezultate slabe. Cea mai spectaculoasă ”mazilire” ar fi cea a lui Marian Oprișan, cel care a pierdut alegerile la Vrancea. De asemenea, pe lista neagră intră și liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cel care a suferit o înfrângere suspectă și unii lideri PSD îl bănuiesc de blat cu PNL.

Pe lista neagră ar mai fi și alți lideri județeni ai PSD. Conform surselor noastre, Ioan Mang de la Bihor sau Ioan Dârzu de la Alba s-ar putea regăsi pe această listă.

În PSD situația este mai complicată, asta pentru că lideri județeni care au obținut rezultate slabe tocmai au fost aleși în conducerea națională a PSD, la recentul Congres. Tocmai din acest motiv, Ciolacu merge pe gheață extrem de subțire, asta pentru că riscă o revoltă în interiorul partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.