Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Dragnea ar putea fi mutat de la penitenciarul Rahova/Antena 3

dragnea masina

La începutul săptămânii viitoare, luni, va expira perioada de carantină pentru Liviu Dragnea, iar apoi acesta va fi dus în fața comisiei din cadrul penitenciarului care va decide în ce regim va executa pedeapsa.

Citește și: EXCLUSIV - Moțiunea de cenzură. Barna: UDMR a confirmat că va vota / Korodi: Singura variantă - Guvern în jurul PNL / Turcan: Încă nu avem suficiente voturi

Conform Antena 3, Liviu Dragnea va executa pușcăria în regim semi-deschis, dar tocmai din acest motiv ar putea fi mutat de la penitenciarul Rahova, la penitenciarul Jilava.

Se pare că penitenciarul Rahova nu are suficiente celule pentru regimul semi-deschis și de aceea fostul lider PSD va fi dus la Jilava.

Regimul semi-deschis aduce cu sine o serie de avantaje. Deținutul se poate plimba prin anumite spații din zona penitenciarului, iar Liviu Dragnea poate depune cerere de eliberare condiționată după un an și jumătate. De asemenea, Dragnea poate ieși la muncă și dacă dorește va primi zile de permisie în schimbul muncii sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.