Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Liviu Pleșoianu riscă să fie exclus din cursa pentru șefia PSD

Facebook
plesoianu liviu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu și-a depus la partid candidatura pentru funcția de președinte al formațiunii în vederea Congresului de sâmbătă.

Surse din partid spun că acesta nu are momentan sprijinul niciunei organizații PSD și că, dacă lucrurile vor rămâne așa în continuare, atunci CEX trebuie să decidă în ședința de vineri dacă îi acceptă sau nu candidatura la șefia PSD.

Candidații la Congresul PSD trebuie să aibă susținerea a cel puțin o organizație pentru a fi acceptați în cursă.

„E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume la Congres...”, a zis Pleșoianu, la anunțul candidaturii la Congres împotriva Vioricăi Dăncilă.

Pleșoianu a acuzat-o pe Dăncilă că se dezice de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, și că „Dăncilă a predat cu arme și muniții partidul inclusiv față de domnul Klaus Iohannis”

„Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată, nu am cum să mă gândesc”, a mai zis Pleșoianu de Dăncilă. „Ce este foarte sigur este că sunt foarte mulți oameni, oameni simpli care votează acest partid și care sunt îngrozitor de supărați pe ce se întâmplă în momentul de față, pentru că se simt trădați”, a adăugat deputatul PSD.

„Viorica Dăncilă - premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel - s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă”, a mai zis Pleșoianu.

La șefia PSD și-a mai depus candidatura liderul interimar Viorica Dăncilă și va candida pentru șefia PSD și Șerban Nicolae, au zis surse din partid pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Citește și: NUCLEARA în PSD: Zeci de parlamentari amenință că pleacă la Ponta. Nou partid în jurul lui Pleșoianu, variantă de lucru / SURSE .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.