Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: Mai mulţi lăutari celebri sunt duşi la audieri. Sunt printre cele 99 de persoane care au păcălit statul

perchezitii

Mai mulţi lăutari celebri sunt vizaţi de procurori şi poliţişti, într-un dosar de înşelăciune. Potrivit unor surse judiciare, printre cele 99 de persoane care sunt aduse cu mandat la audieri, joi dimineaţă, se află şi Toni Ialomițeanu, frații Cocoș și Silvian Voicu, fratele lui Bursuc. Aceştia ar fi obţinut sprijin de la stat în pandemie, în baza unor documente false.

Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice din Poliţia Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pune în aplicare, joi dimineaţa, 99 de mandate de aducere, în Bucureşti şi în judeţele Călăraşi şi Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada martie 2020 - prezent, 99 de persoane ar fi folosit documente falsificate, solicitând şi primind din partea Agenţiei de Plăti şi Inspecţie Socială indemnizaţii destinate sprijinirii salariaţilor în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea SARS-CoV-2 în valoare de 4.500 lei pe lună.

Cuantumul prejudiciului este de 1.500.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.