Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Marcel Ciolacu descinde la Palatul Victoria - Discuție fulger cu Nicolae Ciucă, chiar în timpul negocierilor pe Educație

Inquam Photos / Octav Ganea
ciolacu ciuca deca

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, merge, marți, la ora transmiterii știrii, la Palatul Victoria pentru o discuție cu premierul Nicolae Ciucă, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

„Marcel (Ciolacu - n.r.) a placat la Guvern pentru a se întâlni cu Nicu (Nicolae Ciucă - n.r.) să discute. ce pot să spun este că rotativa nu intră în discuție până în momentul în care premierul își va depune demisia”, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Potrivit surselor citate, cei doi ar putea discuta despre greva profesorilor.

Ministrul Educației, Ligia Deca, s-a întâlnit marți, de la ora 11.00, cu reprezentanți ai elevilor, ai părinților și ai sindicatelor reprezentative din învățământul preuniversitar, respectiv Federația Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” și Federația Sindicatelor Libere din Învățământ.

„Întâlnirea are ca scop consultarea acestora asupra demersurilor necesare pentru adaptarea calendarelor de desfășurare a activităților de final de an și a calendarelor examenelor naționale, în contextul generat de protestul personalului din învățământul preuniversitar”, arată Ministerul Educației.

Sindicaliștii din înățământ sunt în grevă generală de mai bine de două săptămâni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.