Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Mișcări de ultimă oră în Parlament

sah

În timp ce toată lumea sărbătorea Paștele, parlamentarii își căutau salvarea viitorului politic și în ultima perioadă au avut loc negocieri la sânge pentru transferuri în Parlament.

Sursele noastre susțin că se pregătesc o serie de transferuri către toate partidele parlamentare, în această săptămână, înainte de începerea campaniei pentru locale. Din informațiile noastre 5-6 deputați își pregătesc trecerea fie spre PSD, fie spre PNL.

Aceste mutări nu au efect asupra majorității parlamentare, dar sunt unele de efect în teritoriu. În vederea campanieie pentru locale, toate forțele care pot fi racolate sunt strânse de partide pentru a-și maximiza șansele.

Pentru parlamentarii traseiști, acesta ar putea reprezenta ultimul tren către viitorul Parlament. Mulți dintre ei au devenit ”alergători” pentru că actualul partid nu-i mai include pe lista de locuri eligibile pentru la anul, însă salvarea ar putea veni din altă parte.

Primul deputat care a dat semnalul a fost Eugen Nicolicea, prin trecerea de la UNPR la PSD, dar informațiile noastre arată că pe lângă acesta și alți deputați UNPR ar urma aceeași cale.

Citește și: Mutare BOMBĂ: Unul dintre cei mai importanți lideri UNPR a trecut la PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.