Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Cum au spart miniștrii lui Ponta planul PSD în Capitală

sah3

Liderul PSD Liviu Dragnea a avut o idee îndrăzneață pentru alegerile locale din București: să alinieze candidați de top pentru fiecare sector. Planul a eșuat.

Dragnea a vrut o 'super-echipa' de candidati care eclipseze total liberalii. Intr-o sedinta la sediul central, au fost invitati saptamana trecuta fosti ministri PSD si li s-a prezentat planul: social-democratii sa impresioneze alegatorii prin trimiterea in alegeri a unor 'grei' ai partidului, oameni prefesionisti care au reusit sa aiba performanta in Guvernul Ponta. Planul insemna ca nimeni sa nu sufle nicio vorba presei astfel incat PSD sa produca o surpriza de proportii atunci cand isi lanseaza artileria grea in Bucuresti.

Ministrii l-au refuzat însă pe Liviu Dragnea.

Mai întâi au vrut să știe în ce sector ar trebui să candideze. N-au primit un răspuns, pentru că echipa de campanie a PSD a vrut să știe in primul rand dacă se poate baza pe ei în acest plan.

Și toți au spus "Nu".

Fostul ministru al Muncii, Rovana Plumb, a explicat în partid că a avut rezultate foarte bune in Guvern și că îi este frică de faptul că dacă ia puține voturi în alegeri și pierde, acest lucru ii va anula performantele de la minister.

Fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a explicat PSD-ului că nu poate candida pentru că el nu are stofă de primar și nu are calitățile necesare.

Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, a spus ca el, spre deosebire de colegii sai care nu se simt in stare sa candideze la un sector, el nu doar ca poate gestiona un sector ci ar putea gestiona 6 sectoare, asa ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei.

Fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, a fost si el dorit de PSD in 'echipa de aur' insa dupa ce s-a intors dintr-o vizita cu Victor Ponta in Qatar, a refuzat sa candideze pentru o primarie de sector.

Cine lasă partidul la greu demonstrează că are o agenda diferita, astfel incat cei care au refuzat acum PSD-ul cand partidul avea cea mai mare nevoie de ei nu vor mai avea sanse sa ajunga ministri, este mesajul pe care Dragnea s-a asigurat apoi ca l-a inteles tot partidul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.