Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - NEBUNIE în PNL: parlamentar important al PNL amenință cu DEMISIA

fluentu.com
demisie

Jocurile care s-au făcut în PNL pentru funcțiile de conducere din Senat și Camera Deputaților au lăsat urme adânci în partid. După două zile de scandal în interiorul PNL, acum avem parte și de primele amenințări cu demisia.

Cel mai vehement împotriva jocurilor din partid este fostul lider de grup al liberalilor, Tinel Gheorghe. Acesta a amenințat deschis cu plecarea din partid și, conform surselor din PNL, deja are oferte din partea altor formațiuni din Parlament precum PMP sau ALDE. Este foarte posibil ca Tinel Gheorghe să fie primul parlamentar al PNL care pleacă din partid, după alegerile din 11 decembrie.

Surse convergente ne-au explicat că Tinel Gheorghe ar putea fi doar dopul care deschide șampania, pentru că există un grup mai mare de deputați care stau cu bagajele la ușă. Aceștia sunt nemulțumiți de modul în care s-au făcut jocurile în interiorul partidului și îi acuză pe parlamentarii vechi că au făcut negocieri subterane, dar numai în interes strict personal.

Este foarte posibil ca înainte de votarea Guvernului să avem parte de o migrație masivă dinspre PNL spre alte partide parlamentare, în funcție și de finalizarea negocierilor. Prin Parlament se vorbșete că Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu au ieșit deja la vânătoare și își doresc să crească cât mai mult grupurile politice pe care le conduc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.