Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Negoceri intense în Parlament: ruptură majoră în sânul alianței de guvernare

negocieri

Pe culoarele Parlamentului se poartă negoceri intense pentru o nouă majoritate parlamentară. Cei de la PNL nici n-au fost nevoiți să promită ceva parlamentarilor, pentru că există o grupare care abia așteaptă să dea jos actualul guvern.

Conform surselor noastre, marea trădare pentru PSD vine de la Camera Deputaților. Cel puțin 20 de parlamentari ar da un vot de blam actualului guvern.

Interesant este că unii dintre aceștia fac parte din alianța de guvernare. ”Sunt 5-6 oameni de la UNPR care și-au exprimat dorința de a trece alături de noi”, ne-au precizat surse din noul PNL.

Surpriza și mai mare vine de la oamenii lui Tăriceanu. Plecați de la PNL cu scandal și cu promisiuni mari de la PSD, oamenii lui Tăriceanu zgârie ușa la PNL și ar vota împotriva actualei majorități parlamentare. ”Cel puțin 5 ar vota cu noi. Avem semnale clare”.

În armata noului PNL se adaugă și mica armată de oameni rămași de la PPDD, cel puțin 10 voturi. Încă o surpriză vine de la PC, acolo unde exită o ruptură între actualul lider, Daniel Constantin și o parte a parlamentarilor.

Se pare că există 3-4 oameni care ar vota împotriva Guvernului, tocmai pentru ca apoi să aibă motiv să îl dea jos pe Daniel Constantin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.