Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Negocieri în miez de noapte: Tăriceanu, lăsat cu mâna întinsă de Ponta

Negocierile pentru noul Guvern sunt în toi, dar, din câte se pare, cea mai mare problemă o reprezintă oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu.

În noaptea de duminică spre luni, oamenii lui Tăriceanu s-au întâlnit cu echipa de negociere a lui Victor Ponta. Din informațiile noastre, Tăriceanu a venit cu planuri mari și a solicitat două ministere tari.

Oamenii lui Ponta s-au opus și este foarte posibil ca Tăriceanu să primească doar un minister important și unul fără prea mare greutate. La această oră, PSD i-ar oferi lui Tăriceanu Ministerul Economiei și încă un minister mai mic, care încă nu s-a stabilit.

Opoziție puternică la pretențiile lui Tăriceanu face UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Oamenii interesului național sunt nemulțumiți că Tăriceanu, care împreună cu PC-ul, are un număr apropiat de parlamentari ca și UNPR, ar urma să primească un număr dublu de ministere.

Pe calculele PSD, s-ar putea ca unul dintre miniștri remaniați să fie Ioan Rus, de la Transporturi. În acest scenariu, Tăriceanu va primi Transporturile, iar Economia va fi păstrată de PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.