Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Nervii dau în clocot în interiorul PNL

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

În interiorul PNL se agită spiritele pe măsură ce se intensifică negocierile pentru formarea listelor pentru alegerile parlamentare. Sunt tensiuni în mai multe organizații din țară, iar în București spiritele sunt încinse din cauza liderilor cu personalități puternice.

Citește și: SONDAJ - SURPRIZA Crin Antonescu! Cum stau Cioloș, Dragnea și Băsescu/EXCLUSIV ONLINE

La nivelul Bucureștiului, partidul vrea să rezolve problema cu ajutorul unui sondaj de opinie, care va determina liderii cu cea mai crescută notorietate. Pentru a calma puțin spiritele, copreședintele Alina Gorghiu ar fi dispusă să renunțe la o candidatură în București și va merge la Argeș.

Tensiuni în București există și între Adriana Săftoiu și Teodor Atanasiu. Ultimele ieșiri publice ale Adrianei Săftoiu au tulburat apele în partid și cum Atanasiu este cunoscut drept un adversar al acesteia, toți cei nemulțumiți s-au dus la el să se plângă.

Tot la nivel de București s-a creat un val de nemulțumire pentru că există câteva locuri eligibile care sunt blocate. Liderii PNL așteaptă să vadă dacă miniștrii tehnocrați vor accepta oferta și dacă o vor face le vor oferi locuri eligibile.

Și în țară există tensiuni între liberali. Mai mulți actuali parlamentari ai PNL ne-au semnalat faptul că în organizațiile din care fac parte întâmpină opoziție și unii lideri de pe plan local fac scandal în presă, cu speranța că informațiile vor ajunge până la București.

”Acuză de trădare, de plecat la Tăriceanu, la Băsescu, peste tot. Ar fi bine ca partidul să se decică mai repede cu listele pentru că altfel continuă acest război intern și nu este bine”, ne-au precizat surse din PNL.

Spre exemplu, o organizație în care apele sunt tulburi este Brașovul. Plecat din PNL, dar câștigător al Primăriei Brașov, George Scripcaru încearcă să facă jocurile la nivelul organizației. Vechii lideri ai PDL sunt alături de el, dar junii liberali impuși de la centru caută să câștige în mod real puterea și dau din coate să ajungă pe listele de parlamentari. Deocamdată, Scripcaru are toate pârghiile în mână, însă nu este exclus ca liberalii cei tineri să reușească o ieșire triumfală, sprijiniți de la București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.