Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Nicolae Ciucă și liberalii, întâlnire de taină la Vila Lac: se pregătește marea negociere cu PSD

Facebook
Nicolae Ciucă PNL

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, i-a convocat pe liderii partidului la o întâlnire, la Vila Lac. În cadrul acestei ședințe, liberalii își vor pune la punct strategia pentru noua sesiune parlamentară, dar în același timp vor pregăti și negocierile cu PSD, în vederea rotativei din luna mai.

Surse din PNL ne-au explicat că în partid există mai multe opinii divergente. Unii lideri ai PNL și-ar dori să se țină tari în fața PSD, iar la rotativă să nu se mai negocieze absolut nimic.

De partea cealaltă, mai mulți lideri PNL cer flexibilitate în negocierile cu PSD, asta pentru că liberalii oricum vor pierde premierul și ar putea câștiga în eșaloanele inferioare ale Guvernului.

Tema este una extrem de încinsă în PNL, iar Nicolae Ciucă va trebui să aleagă de care parte se situează.

De asemenea, liberalii din teritoriu se plâng că nu ”gustă” din beneficiile guvernării, iar primarii solicită fonduri suplimentare de la Guvern.

În PNL este și un alt curent de nemulțumire. În ciuda faptului că sunt într-o coaliție, cei de la PSD racolează neoficial primari ai PNL, aceștia căutând să aibă șanse mai mari pentru realegere.

Conform unor surse politice la întâlnirea de la Vila Lac a liberalilor ar putea participa și președintele Klaus Iohannis.

Pe lângă întâlnirea de la Vila Lac, liberalii vor avea și o serie de întâlniri oficiale, dar acestea vor avea loc luni.

”BPN al PNL se va reuni mâine, 30 ianuarie, începând cu ora 11.00, in sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.”, arată un anunț al PNL.

”Președinte PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, va participa la ședința grupurilor reunite din Camera Deputaților și Senat, mâine, 30 ianuarie, începând cu ora 18.00. Ședința va avea loc în sala grupului PNL de la Camera Deputaților.”, mai arată un alt anunț al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.