Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Noi detalii de la crimele din Onești: Soția ucigașului l-a ajutat să îi lege pe cei doi muncitori

criminal onești Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani din Onești care a ucis doi muncitori pe care îi luase ostatici, a fost ajutat de soția sa pentru a-i imobiliza pe aceștia, conform informațiilor STIRIPESURSE.RO.

Femeia a fost cu Moroșan în apartament când acesta i-a ”încătușat” cu coliere din plastic pe cei doi. De altfel, după ce poliția a reținut-o, au fost găsite în geanta ei mai multe ”coliere”. După ce i-a încătușat pe muncitori, femeia a părăsit apartamentul și a mers la apartamentul de deasupra, la etajul 4, de unde a asistat la toată derularea ulterioară a evenimentelor. De acolo a și vorbit, când soțul său a cerut, cu el la telefon, dar și cu poliția, când a spus că îl susține în ceea ce face.

Citește și: Daniel Ghiță, atacat dur: ‘Când nu doarme, face circ! Dovada clară’

Potrivit informațiilor aflate în posesia STIRIPESURSE.RO, criminalul i-a legat pe muncitori doar la mâini, însă aceștia nu au reacționat. Unul a fost legat cu mâinile în față, altul cu mâinile la spate. Lucrurile au început să scape de sub control când unul dintre muncitori l-a lovit pe agresor. Atunci, acesta a luat cuțitul și l-a lovit în piept, lama cuțitului atingându-i organe vitale, astfel că bărbatul a murit pe loc. A fost momentul în care poliția a decis să acționeze și a început să spargă ușa. Tot atunci, criminalul l-a atacat și pe al doilea muncitor, pe care l-a înjunghiat de mai multe ori, până când poliția a spart ușa în spatele căreia erau depuse mai multe obiecte de mobilă, pentru a îngreuna pătrunderea forțelor de ordine. Polițiștii au tras cu arme neletale, gloanțe de cauciuc, dar și cu gloanțe adevărate. Criminalul a fost lovit, prima dată, în mână.

Gheorghe Moroșan se află în afara oricărui pericol, după ce a fost transportat la spital, fiind reținut, urmând a se emite mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Soția sa a fost și ea reținută și, cel mai probabil, va fi și ea arestată pentru complicitate.

Citește și: Tragedie peste tragedie în România: Tată și fică, găsiți carbonizați în casa mistuită de foc. Mama fetiței a reușit să se salveze

Conform surselor STIRIPESURSE.RO, vor urma mai multe demiteri în poliție, în urma operațiunii eșuate.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.