Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO O deputată cere conducerii PNL asumarea răspunderii pentru rezultatul din București la locale

breaking news

UPDATE Ulterior, deputata Diana Tușa a confirmat presei și le-a cerut șefilor să-și asume in corpore responsabilitatea pentru eșecul de la alegerile locale.

Conducerea PNL este chemată să-și asume răspunderea pentru pentru rezultatul la alegerile locale în Bucureşti. Deputata Diana Tuşa a cerut, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, asumarea răspunderii de către întreaga conducere a partidului pentru rezultatul alegerilor locale din Bucureşti, inclusiv a deciziilor privind desemnarea candidaţilor la Primăria Generală şi sectoarele Capitalei, au declarat pentru News.ro surse din partid.

Potrivit surselor citate, Diana Tuşa a arătat, în cadrul intervenţiei din şedinţă, că rezultatul alegerilor la Bucureşti este consecinţa deciziilor luate de conducerea centrală, şi nu neapărat a organizaţiilor locale care au primit candidaţii de la centru.

În plus, deputatul PNL a acuzat conducerea partidului că mimează valori şi principii, dar fără a-şi asuma răspunderea pentru rezultatul alegerilor locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.