Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Ofensiva parlamentarilor PSD, la ordinul lui Liviu Dragnea: decizie în războiul cu șeful SPP

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Războiul dintre președintele PSD și șeful SPP, Lucian Pahonțu, va trece de la etapa declarațiilor de presă, la etapa războiului total în Parlament.

Citește și: Reacția Laurei Codruța Kovesi după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță

Surse parlamentare din PSD ne-au confirmat faptul că, în ultimele zile, au fost ”rugați” la grupurile parlamentare să semneze o listă de susținere pentru formarea unei Comisii parlamentare de anchetă care va investiga posibila implicare politică a Serviciului de Protecție și Pază.

O decizie oficială ar putea fi luată în cadrul Comitetului Executiv al PSD, de astăzi, pentru că formarea acestei Comisii de anchetă ar avea altă greutate, dacă ar avea și susținerea partidului.

Liviu Dragnea a cerut public înființarea unei astfel de comisii, dar, la început, s-a lovit de opoziția lui Călin Popescu Tăriceanu. În cele din urmă, Tăriceanu a cedat, iar Liviu Dragnea a dat semnalul către parlamentari. ”“Nu cred că putem evita o comisie de anchetă parlamentară”, spunea Liviu Dragnea.

Reamintim că tot acest scandal a apărut în urma declarațiilor publice făcute de Liviu Dragnea. Președintele PSD susține că șeful SPP, Lucian Pahonțu, a folosit ofițerii SPP pentru a afla secrete ale oamenilor politici, dar și pentru a le transmite dintr-o parte în alta.

”Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu", a declarat liderul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.