Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Orban face jocuri în PNL și dă mesaje către Iohannis: Cîțu încearcă marea cu degetul

inquamFOTO
orban citu

Actualul lider al PNL, Ludovic Orban, și-a început în forță campania pentru obținerea unui nou mandat la șefia PNL, în cadrul Congresului care va avea loc în cursul acestui an.

Citește și: Ludovic Orban, despre chelnerița de la Apele Române: PNL are oameni de calitate, peste nivelul mediu al celorlalte partide

Mai multe filiale PNL au adoptat, prin vot, declarații de susținere pentru Ludovic Orban, în vederea Congresului. Conform surselor noastre, aceste declarații de susținere fac parte dintr-o strategie mai largă și îl vizează, în primul rând, pe Klaus Iohannis, cel care trebuie convins să îl susțină pe Ludovic Orban în continuare.

De asemenea, Ludovic Orban vrea să-l descurajeze pe Florin Cîțu, cel care a început să meargă prin țară și încearcă să adune sprijin pentru o eventuală candidatură. Totuși, Florin Cîțu știe că o astfel de candidatură, împotriva lui Orban, va fi un joc de tip ”all in”, asta pentru că în cazul unei înfrângeri va pierde și șefia Guvernului.

În același timp, Ludovic Orban a vrut să dea un mesaj către filialele din Ardeal și să le arate că are susținere largă în partid, tocmai de aceea orice încercare a acestora de a coagula o altă majoritate va fi sortită eșecului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.