Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șova, salvat de PSD în Senat? (surse)

dan sova

Surse senatoriale PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca 'se poate intampla orice' in cazul cererii de arestare a senatorului Dan Sova.

Pe de-o parte, spun sursele citate, exista o decizie a grupurilor reunite PSD din Parlament sa se voteze toate cererile care ajung în plen. Pe de alta parte, spun surse senatoriale PSD, 'votul este până la urmă secret' si fiecare poate vota dupa cum ii dicteaza propria constiinta.

La sedinta saptamanala a senatorilor PSD, cazul Dan Sova nu a fost discutat. Potrivit unor surse senatoriale PSD, liderul Ilie Sarbu nu a impus un vot categoric in acest sens si nici nu a vorbit despre faptul ca scaparea lui Sova ar aduce prejudicii de imagine partidului.

De altfel, nici Victor Ponta nu a fost ferm. El nu a cerut nici un vot clar pentru arestare dar nici nu a criticat solicitarea DNA.

Solicitarea procurorilor urmeaza sa fie analizata, miercuri, in comisia Juridica a Senatului, dupa care, cel mai probabil saptamana viitoare, plenul se va pronunta cu privire la cererea de arestare a lui Dan Sova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.