Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE | Perchezițiile de la Ploiești vizează un clan interlop. Culmea sfidării: Pus sub control judiciar, a continuat să comită aceleași fapte

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

Noi percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în municipiul Ploieşti, la clanul interlop Austrianu, descinderile vizându-l pe unul dintre membri care, deşi se afla sub control judiciar într-o speţă privind infracţiuni rutiere, a continuat să încalce legea, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

"În această dimineaţă, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti pun în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Ploieşti. Percheziţiile sunt efectuate în vederea documentării activităţii infracţionale a unei persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni la regimul rutier, ce ar fi fost comise în anii 2019, 2021, cât şi în cursul acestei luni", a anunţat Poliţia Prahova.

Surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că descinderile îl vizează pe Curcă Lorentz, membru al clanului interlop Austrianu, care în urmă cu circa două săptămâni a fost pus sub control judiciar într-un dosar privind săvârşirea a două infracţiuni la regimul rutier - conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere, şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Ulterior plasării sale sub control judiciar, Curcă Lorentz a continuat să conducă autoturismul pe drumurile publice chiar dacă are permisul de conducere suspendat, au menţionat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.