Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Pesedistul Alfred Simonis pregătește MUTAREA BOMBĂ care l-ar putea scoate din JOC pe primarul liberal Nicolae Robu

simonis

Se anunță o luptă extrem de strânsă pentru Primăria Timișoara, acolo unde principalul favorit creditat de sondaje este primarul în funcție, liberalul Nicolae Robu. Dacă edilul se bucură de o mare susținere pe plan local, acesta are și o grup destul de amplu de nemulțumiți care îl vor plecat din primărie. Șansele sunt însă de partea edilului, întrucâ,t teoretic, niciunul dintre candidați nu are mari șanse să îl învingă. L-ar putea scoate însă din cursă chiar DNA, care l-a trimis în judecată pentru corupție, într-un dosar-mamut, ce vizează vânzarea mai multor case din oraș.

Citește și: Total NEAȘTEPTAT - Medicul Streinu - Cercel anunță că bărbatul infectat cu coronavirus NU primește niciun tratament

Trebuie spus însă că Robu este acuzat de doar două înstrăinări de imobile și acestea sunt practic niște cocioabe. Chiar și așa, Robu încalcă criteriile de integritate ale PNL. Singurul candidat care poate să îl învingă pe Robu este Adrian Orza, deocamdată candidat independen intrat recent în cursă. E a treia oară când Orza își încearcă norocul la primărie, acesta candidând în 2012 din partea PNȚCD - partid pentru care a avut două mandate de viceprimar, și în 2016 ca independent - an în care a bifat un succes nesperat, obținând un mandat de consilier local independent.

Orza ar putea fi susținut de PSD Timiș, spun surse din conducerea formațiunii. Asta pentru că PSD Timiș nu are niciun candidat care poate rivaliza cu Robu și se pare că odată cu schimbarea conducerii filialei județene, social democrații sunt dispuși să lase la o parte orgoliul personal și să susțină un candidat care nu este membru de partid în speranța că își vor adjudeca primăria Timișoara, succes care ar fi unul istoric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.