Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Plângere penală pe numele lui ÎPS Teodosie pentru ZĂDĂRNICIREA combaterii bolilor

Inquam Photos / Octav Ganea
IPS Teodosie boboteaza

O plângere penală a fost depusă pe numele lui ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Acesta a acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, cel mai probabil din cauză că a ținut slujbe cu mulți participanți în plină pandemie. Conform competenței, cazul a fost declinat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel CT.

Citește și: Ministrul Educației, PRIMA SCHIMBARE în programa școlară: se vor introduce NOI materii opționale

Aproximativ 2.500 de oameni au participat miercuri, la Slujba de Bobotează oficiată de ÎPS Teodosie și un sobor de preoți, în Portul Tomis, din Constanța, anunță Jandarmeria Română. Surse locale spun, însă, că numărul a fost dublu.

După ce ÎPS Teodosie a estimat, luni, că așteaptă la Slujba oficiată de Bobotează circa 10.000 de credincioși, miercuri, Jandarmeria Română a transmis că organizatorul evenimentului a raportat că numărul cetățenilor prezenți, miercuri, în spațiul special amenajat din Portul Tomis este de aproximativ 2.500.

„Până la acest moment nu au existat incidente sau situații deosebite care să necesite intervenția Jandarmeriei Constanța și în continuare ne vom asigura că procesiunea se va desfășura în cele mai bune condiții. Ca o măsură suplimentară, Jandarmeria Constanța a decis prezența a 15 echipe de dialog care se vor afla în mijlocul participanților pentru a preîntâmpina situațiile deosebite”, anunța ieri Jandarmeria Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.