Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PNL a pus batista pe țambal

www.hotweek.ro
pnl dosar sector

Imediat după alegerile locale, liberalii erau așteptați să ia o serie de decizii importante pentru partid, dar conducerea PNL s-a ferit să adopte decizii cu implicații majore. Motivația oficială este că nu trebuie tulburate apele în partid, înainte de alegerile parlamentare.

Citește și: Zi decisivă la Curtea Constituțională. Va fi eliminat sau nu ABUZUL ÎN SERVICIU?

Prima decizie majoră luată de liderii PNL este amânarea Congresului de unificare, cel care ar fi adus o conducere unică la vârful partidului. Acest Congres a fost amânat până după alegerile parlamentare și, în funcție de rezultatul alegerilor, ar putea fi amânat chiar până în 2017, ianuarie-februarie.

O altă decizie care era așteptată în PNL era excluderea lui senatorului Cristian Bodea și a deputatului Theodor Paleologu. Între timp, spiritele s-au mai calmat, iar conducerea PNL înclină mai degrabă spre varianta în care îi lasă în pace pe cei doi, sancțiunea fiind excluderea lor de pe lista pentru alegerile parlamentare.

Totodată, conducerea PNL își asumase o mișcare de forță la București, acolo unde i-a forțat pe toți liderii filialelor de sector să demisioneze. Pentru că Bucureștiul este un cuib de viespi cu potențial exploziv, conducerea PNL îi lasă pe aceștia să negocieze în interior și la final așteaptă propunerile de lider al fiecărei organizații.

În concluzie, nici una dintre deciziile majore așteptate de la conducerea PNL nu a mai fost pusă în practică. S-a pus batista pe țambal, se unifică organiațiile în care nu există potențial de scandal și toată lumea se pregătește de alegerile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.