Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Prefecții i s-au plâns lui Florin Cîțu: Premierul vrea să facă ședință specială

Guvernul Romaniei
Florin Citu

România este sub ape, după ploile din ultimele zile, iar Florin Cîțu a decis să-i convoace pe prefecți la o videoconferință online. Doi oameni au murit, până acum, luați de viituri, însă numai unul a fost găsit. Alți 12 muncitori sunt izolați într-o remorcă, încă de vineri, și în mare pericol.

Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, în ședință s-a discutat și despre problema urșilor, care atacă tot mai des oamenii și gospodăriile. În cadrul videoconferinței, 6 prefecți au semnalat probleme legate de prezenta urșilor în localități, și pagubele făcute.

Citește și: Încă un bărbat a fost sfâșiat de urși: 'Lucrăm la o OUG pentru a putea interveni urgent jandarmii și vânătorii', anunță ministrul Mediului

Prefecții din Covasna, Harghita, Mureș, Dâmbovița, Vrancea și Suceava i-au cerut sprijin lui Florin Cîțu, inclusiv unul legislativ. Premierul a transmis că la următoarea ședință de guvern va fi pe ordinea de zi și tema semnalată de prefecți.

De altfel, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a spus că ”lucrăm la proiectul de ordonanţă conform căruia în maximum 24 de ore de la sesizarea unui atac, acolo se va deplasa o echipă formată de jandarmi şi vânători care va interveni gradual”.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu anunță APOCALIPSA: 'Nu ştim exact ce se va întâmpla în perioada următoare. Să ne pregătim pentru cele mai dificile situaţii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.