Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Premier care să enerveze pe toată lumea (pronostic PNL)

Facebook
pnl

STIRIPESURSE.RO a consultat lideri PNL din Parlament pe tema noului guvern si parerile merg spre anticipate prima varianta si doar daca nu exista deloc sanse pentru dizolvarea Parlamentului abia atunci liberalii ar merge spre instalarea unui guvern, dar si acela strict politic, sub nicio forma tehnocrat/specialisti:

  • Deputat: „Nu vrem specialisti, tehnocrati. Noi vrem guvern politic. Daca astia nu vor anticipate, vrem un guvern politic si primul lucru vrem sa dam o OUG pentru alegeri locale in doua tururi. Deci primul act al noului guvern va fi primar in doua tururi prin OUG”
  • Senator: ”Intuitia mea este ca presedintele va merge cu o propunere care sa enerveze pe toata lumea. Din punctul nostru de vedere, prin demisie si faptul ca in termen de 15 zile n-a fost incheiata procedura din cauza lipsei de cvorum, intram in linie dreapta pentru anticipate”
  • Senator: „Eu in continuare cred in anticipate. Sper sa fie o discutie rationala cu toata lumea maine. Asta cu specialistii...ne-am fript o data, nu vrem sa mai auzim de ea. Avem experienta noastra cu Ciolos”

Vezi variantele de guvern negociate înainte de consultări.

Vezi si: SURSE Lovitură pentru Paul Stănescu în PSD. Titus Corlățean s-a enervat după alegerile pentru șefia Senatului .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.