Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Primul ministru vizat de REMANIERE în Guvernul Tudose

Guvernul Romaniei
guvernul romaniei sigla

Instalat de foarte puțină vreme, în Guvernul condus de Mihai Tudose au apărut și primele nemulțumiri. Surse politice convergente au precizat că ministrul Sănătății, Florian Bodog, ar putea fi remaniat din cauza crizei nesfârșite a vaccinurilor.

Citește și: NEBUNIE cu Legea Pensiilor: anunțul lui Dragnea completează punctul 89

Citește și: ALERTĂ - Turcia, ZGUDUITĂ de un cutremur PUTERNIC: Peste 200 de victime - VIDEO

Deși premierul i-a cerut în repetate rânduri să rezolve problema, Florian Bodog a încercat să mute toată responsabilitatea în sarcina lui Mihai Tudose, ceea ce nu i-a picat prea bine premierului. Problema ar putea fi tranșată în următoarea ședință a coaliției de guvernare

În plus, în ședința de Guvern de ieri, ministrul a lipsit. A trimis un secretar de stat în loc, care a și fost atacat public extrem de dur de Mihai Tudose.

"Nu dati din cap, domnule secretar de stat, atat de amplu, asa, ca nu sunt foarte de acord cu ce ati scris acolo si s-ar putea sa plecati acasa inapoi. Ma bucur ca ati inteles", i-a spus premierul lui Rares Trisca, in fata jurnalistilor.

Pe de altă parte, Guvernul a finalizat dosarul de candidatură pentru relocarea de la Londra la București a Agenției Europene pentru Medicamente (EMA), în contextul retragerii Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord din Uniunea Europeană, potrivit unui memorandum adoptat în ședința de joi, informează Realitatea.

"Relocarea la București a Agenției Europene pentru Medicamente reprezintă o oportunitate importantă pe care România ar putea să o valorifice. Atragerea unui sediu de agenție a Uniunii Europene ar contribui la creșterea rolului și vizibilității României ca stat membru. Avem o propunere viabilă, iar România deține o expertiză substanțială în sectorul medical. Vreau să evidențiez efortul susținut depus de către toți colegii care au lucrat pe acest dosar', a declarat premierul Mihai Tudose

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.