Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Pro România a mirosit o capcană în Parlament

pro romania ponta tudose

În Pro România s-a discutat că partidului i s-a întins o capcană în Parlament, au relatat surse din formațiune pentru STIRIPESURSE.RO.

Pro România a devenit săptămâna trecută al patrulea grup ca mărime din Camera Deputaților, cu 23 de deputați, și ar avea dreptul la o funcție de chestor al Camerei Deputaților, funcție vacantă în prezent. De asemenea, Pro România poate pretinde și șefia unor comisii parlamentare.

În partid s-a discutat însă că PNL și USR îi pregătesc o capcană.

Surse din Pro România au explicat STIRIPESURSE.RO că liberalii și useriștii sunt supărați că deputații lui Ponta au votat 'conform conștiinței' între Raluca Turcan și Marcel Ciolacu la șefia Camerei Deputaților, deși oricum nu erau voturi suficiente pentru instalarea lui Turcan și acum ar vrea să se răzbune la un eventual vot pentru alegerea unui chestor al Camerei Deputaților dar și la modificarea componenței unor comisii prin instalarea unor președinți, vicepreședinți și secretari ai Pro România.

„PNL și USR ar vrea să ne lipească foarte tare de PSD și am auzit că vor să iasă din sală când se votează, după care să spună că 'Uite ce frați sunt Pro România cu PSD' ca si-au votat oamenii în funcții cu voturile PSD”, au spus surse parlamentare din Pro România pentru STIRIPESURSE.RO.

În discuțiile din Pro România s-a avansat ideea să se ocupe funcțiile care-i revin partidului în Camera Deputaților abia la toamnă, când se votează funcțiile pentru toate partidele pentru a nu exista interpretări otrăvite.

Surse din partid au mai spus că Pro România ar putea să mai înregimenteze până atunci deputați PSD și că nu este exclus să revendice o funcție de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Citește și: SURSE - Moțiunea de cenzură și-a rupt gâtul: evoluții spectaculoase în Parlament și calcule de ultimă oră .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.