Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: PSD a tranșat eliminarea lui Victor Ponta

ponta

Variantele pentru schimbarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului s-au redus dramatic, spun surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO.

Daca pana in prezent erau luate in calcul mai multe scenarii negre, ele s-au redus la o singura varianta - demisia lui Victor Ponta.

Varianta retragerii sprijinului PSD pentru Guvern este exclusa momentan in partid, mai spun sursele citate, cu atat mai mult cu cat Guvernul Victor Ponta are performante economice cu care social-democratii se pot prezenta in fata electoratului.

Surse din PSD mai spun ca de la Cotroceni nu vine niciun semn care ar putea sa ofere mai multa lumina asupra acestei situatii, iar Victor Ponta nu va pleca singur decat daca PSD-ului i se ofera garantia ca Iohannis va nominaliza tot un Premier de stanga.

Singura variantă ramana in joc a ramas acum o cedare a lui Victor Ponta in urma presiunilor politico-juridice si demisia sa din fruntea Guvernului.

Problema a fost ingropata momentan in partid, dar ar putea sa fie redeschisa in functie de anumite "evolutii".

Întrebat dacă PSD mai e credibil, sustinand un inculpat in fruntea Guvernului, Liviu Dragnea declara in 21 septembrie: "Nu este o întrebare uşoară la care se poate da un răspuns uşor sau un răspuns în zeflemea. Chiar iau în serios întrebarea dumneavoastră şi să ştiţi că n-o iau numai eu, o ia din ce în ce mai multă lume din partid. Trebuie să cântărim foarte bine dorinţa firească de a rămâne la guvernare şi ceea ce aţi spus dumneavoastră. Nu e simplu!"

Pe aceeasi tema:

Ponta, despre negocieri PSD-Cotroceni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.