Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD îi pregătește o SURPRIZĂ URIAȘĂ lui Iohannis de 1 Decembrie

Președintele Klaus Iohannis a luat decizia de a nu-i invita la parada de 1 Decembrie pe liderii politici care au probleme penale. Decizia lui Iohannis îi afectează în principal pe liderii PSD Liviu Dragnea și Victor Ponta, dar și pe Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului.

Citește și: Șefa TVR explică de ce nu s-a difuzat interviul cu Dacian Cioloș/ VIDEO

Citește și: SONDAJ - Firea și PSD rup tot. DEZASTRU total pentru PNL

Cei de la PSD nu stau cu mâna în sân și îi pregătesc o surpriză de proporții lui Klaus Iohannis. Liderii PSD vor participa la paradă, doar că nu vor sta în tribuna oficială, ci într-o altă tribună, care va fi amplasată în paralel față de cea în care vor sta Klaus Iohannis, Dacian Cioloș și restul politicienilor invitați la paradă.

Sursele noastre susțin că PSD se pregătește să aducă circa 1000 de oameni, în frunte cu Gabriela Firea și Liviu Dragnea. Aceștia vor conduce oastea PSD, care va sta în tribuna paralelă.

În același timp, liderii PSD vor sta printre oameni, dorind să transmită mesajul că PSD este alături de populație, în timp ce Iohannis s-a izolat și este înconjurat doar de oamenii politici apropiați lui.

De asemenea, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, va merge la Alba Iulia de 1 Decembrie, acolo unde vor fi prezenți toți liderii ALDE. Totodată, președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, va merge tot la Alba Iulia, iar mesajul va fi unul că Parlamentul a preferat să onoreze locul Unirii și nu ceremoniile din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.