Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE: PSD îl acuză pe Băsescu că nu a jucat cinstit

sah

Numărul mare de români ieșiți la vot i-a uluit pe strategii din Kiseleff. Se estima o participare mai mare în al II-lea tur de scrutin, dar nimeni nu anticipa o asemenea revărsare spre secțiile de votare. În fapt... potrivit surselor noastre, conducerea PSD miza pe "înțelegerea" mutuală dintre ei și Traian Băsescu, potrivit căreia Ponta va fi președinte, iar Băsescu șeful Opoziției. O înțelegere despre care toată lumea vorbea, dar nimeni nu o asuma public.

Ce nu a funcționat, deși planul era perfect pentru ambele părți? Deja Elena Udrea dăduse semnalul boicotului atunci când cerea doar un vot anti-Ponta și nu unul pro-Iohannis, iar Victor Ponta prevestea peste tot că șeful Opoziției va fi Traian Băsescu și că noul PNL nu va exista.

În ajunul alegerilor, președintele Traian Băsescu (atenție!!! - nu și Udrea) a ieșit la rampă cu filmulețul - un colaj de imagini de la întâlniri neoficiale sau oficiale cu premierul, în care acesta era caracterizat ca fiind un "pisicuț". Anterior, Victor Ponta a apăsat puternic pedala anti-băsismului și l-a persiflat public pe președinte cum că nu îi va da o locuință de protocol și că domnia sa va merge la lada istoriei.

"Apelul 'Băsiștilor, mergeți la vot!' ne-a îngropat. Oamenii ăia au mers la vot la directa lui indicație. E vorba de loialiști", susține pentru stiripesurse.ro un înalt responsabil social-democrat.

"Este evident că cei 6-7% au fost decisivi. Diferența dată și de numărătorile paralele și de BEC arată că diferența e de doar 5%. Ori dacă băsiștii boicotau e clar că totul se juca. Geoană are dreptate... e mai rău acum ca în 2009 și cel care a câștigat de fapt alegerile e Vasile Blaga", a mai spus sursa citată.

Citește si: Traian Băsescu se simte RĂZBUNAT! Ce mesaj a transmis în această seară

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.