Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD în alertă

ponta

Decizii cruciale sunt așteptate în PSD într-un an în care menținerea Guvernului devine un joc deosebit de periculos. Surse parlamentare din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca orice scenariu e posibil si ca ‘doar un copil ar sta liniștit’.

In acest context, misiunea lui Victor Ponta devine tot mai dificila: trebuie sa se bata pe toate fronturile cu sanse echilibrate de succes sau esec. Cu liderul de partid si de Guvern vulnerabil, spun surse din partid, tot mai multi parlamentari PSD vor intra intr-o stare de alertă.

Mi-e teamă că o să tragem tot mai des frâna de mână. O să stăm mult în devensivă. Toată lumea e cu ochii pe premier si la primul pas gresit va fi foarte greu pentru noi. Pe ministri va fi o presiune fantastica”, ne-au declarat surse din partid.

Trebuie sa fim acum mai uniti ca oricand, dar nu e deloc usor, unii isi pun problema sa nu traga pentru un cal mort”, mai spun sursele parlamentare.

In ceea ce priveste sansele unei motiuni de cenzura, PSD-istii spun ca majoritatatea lejeră de acum nu este foarte sudată.

In Parlament va fi din ce in ce mai greu. Sunt multi colegi noi, mai ales deputati, nu poti sa ai incredere in nimeni. PNL nu va sta degeaba. Doar un copil ar sta linistit acum”, ne-au explicat surse parlamentare din PSD.

Peste situatia din Parlament, in PSD este asteptat Congresul la care trebuie luate decizii ‘dureroase’, printre propuneri fiind masuri de foc pentru baroni, pentru penali si pentru schimbarea imaginii de partid comunist.. In paralel, Sebastian Ghita va incerca sa-si infiinteze un nou partid, iar Marian Vanghelie doreste si el sa-si incropeasca un grup parlamentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.