Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - PSD râvnește la potul cel mare al liberalilor

sah2

Seiusnea parlamentară din toamnă se anunță extrem de scurtă și de agitată. În Parlament va trebui votat un nou viceguvernator al BNR, după demisia lui Bogdan Olteanu, ca urmare a acuzațiilor aduse de DNA.

Vezi și: DEZVĂLUIRI din interiorul SRI: 'Florian Coldea e în concediu forțat, nu se mai întoarce'

Liberalii consideră că postul vacant de la BNR le aparține de drept, pentru că ei au fost cei care l-au propus pe Bogdan Olteanu, însă PSD+ALDE nu par a fi de aceeași părere.

În cursul zilei de ieri a avut loc o întâlnire informală între Liviu Dragnea, Florin Iordache (președinte interimar al Camerei Deputaților), dar și alți lideri parlamentari ai PSD în care s-a discutat exact această temă. Conform surselor din PSD, în acest moment se pune doar întrebarea dacă PSD va veni cu un om sau le vor ceda celor de la ALDE această funcție.

Dacă o vor ceda celor de la ALDE, va fi vorba de un pachet de negociere, în care vor intra mai multe funcții, inclusiv o negociere care va avea loc după alegerile parlamentare, dacă cele două partide vor intra la guvernare.

Vezi și: Donald Trump: Cei care dețin o armă o pot opri pe Hillary Clinton! Reacția adversarei / VIDEO

Pentru PSD, acest vot pentru noul viceguvernator BNR poate fi considerat unul cu bătaie lungă. Este ultima funcție importantă care va fi votată de Parlament și poate fi un test util în vederea unei moțiuni de cenzură, pentru că la acest vot se va vedea cum se poziționează grupurile parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.