Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Realitatea TV: Liviu Dragnea are planul B pregătit - Modelul Elena Udrea

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea Parchetul General

Conform unor surse Realitatea TV, Liviu Dragnea ar avea un plan B pregătit, în cazul în care lucrurile pe plan juridic nu vor decurge bine și rămâne cu condamnarea de 3 ani și 6 luni cu executare. Modelul Elena Udrea va fi aplicat și de Dragnea.

Planul B e fuga în Israel. De altfel, Dragnea e cel mai fervent susținător pentru mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Unul dintre principalele puncte negociate ar fi acordarea de protecție pe teritoriul Israelului pentru două persoane: el și fiul său, Valentin Dragnea. Irina Tănase nu ar fi făcut obiectul negocierilor. Șeful PSD nu ar fi primul care apelează la această soluție.

Citește și: Trupa Holograf se apără! Ce au transmis fanilor revoltați de suma imensă pe care au promit-o la evenimentul din sectorul 5

Elan Schwartzenberg și omul de afaceri Sorin Beraru au săvârșit infracțiuni în România și s-au ascuns în Israel. Despre ,,Planul B" al lui Dragnea a vorbit și fostul premier Victor Ponta în urmă cu mai puțin de două luni.

”Pe chestia cu Fondul Suveran, eu cred că și-a negociat ca, la nevoie, să poată fugi în Israel și să nu fie extrădat (...) Eu nu cred că el are o înțelegere cu statul Israel, are cu... apropos, ne-am mutat ambasada la Ierusalim? Nu! Deci le-a dat țeapă și ălora (...) Când vorbim de Romgaz, de Hidroelectrica, de alte companii strategice a încercat să o treacă prin Parlament, dar CCR i-a dat-o înapoi. Oricine va semna pentru acel Fond Suveran intră la pușcărie”, declara, atunci, fostul premier.

Citește și: Sumă URIAȘĂ! Cât a primit chef Cătălin Scărlătescu la petrecerea primarului Florea

Acum, Victor Ponta compară înlăturarea lui Dragnea din fruntea PSD - înlăturare care ar urma să aibă loc vineri, în Comitetul Executiv al partidului - cu fuga unui dictator și susține că social-democrații trebuie să aibă grijă ”ce pun în loc”, ca să nu ”mai trecem prin anii '90-'91”.

”E un moment de cotitură, ca în decembrie 1989. Să avem grijă ce punem în loc după ce fuge dictatorul, ca să nu mai trecem prin anii '90, '91, să trecem direct la anul 2012", a afirmat Ponta, joi, pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: UE trece la verificări! Ce nereguli ar fi făcut colosul Amazon .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.