Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Se caută baroni

baroni

Surse din organizatiile judetene ale PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca partidul se pregătește de alegeri partiale pentru sefia Consiliilor Judetene vacantate. PSD va câștiga cu o singura exceptie, dar problema e candidatul care sa stranga partidul în jurul său.

La sefia CJ Vâlcea, PSD oscilează între 2-3 potențiali candidați, ne-au declarat surse din partid. Pentru a testa susținerea lor în teren, se avansează soluția, pentru cei care doresc, să mearga să-și facă campanie prin județ, de la primar la primar.

La șefia CJ Braila, în cărți pare să fie un secretar de stat din Ministerul Sănătății, Iulian Francisk Chiriac, agreat de ministrului Mihai Tudose, spun surse din PSD pentru stiripesurse.ro, insa nimic nu este bătut în cuie.

La sefia CJ Neamt, actualul lider PSD, deputatul Ionel Arsene, are cele mai mari șanse să candideze, dacă își va dori.

Cea mai mare problema este la CJ Cluj, acolo unde PSD este in reconstructie, unde se asteapta un meci extrem de dur la sefia CJ si unde lista de candidati este atat de incertă incat nimeni nu prea poate spune in momentul de fata o listă scurtă, nefiind exclus ca PSD sa sprijine pe cineva din PC, de pildă.

Surse din Guvern spun ca se discută despre organizarea alegerilor partiale spre finalul lunii martie. In acest context, mandatul celor care vor ajunge sefi la CJ Valcea,Braila, Neamt, Cluj, va dura doar un an, pana la alegerile la termen din 2016.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.