Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se pregătește un adevărat CUTREMUR la ANAF: inclusiv președintele ar putea fi schimbat

demisie exit

În public, liderii coaliției de guvernare susțin că totul merge foarte bine, la buget se colectează fondurile și programul de guvernare merge înainte.

Citește și: Soțul lui Carmen Dan a murit

Surse politice convergente susțin că lucrurile nu stau chiar așa și toți ochii sunt îndreptați către ANAF, oamenii responsabili cu buna colectare a taxelor și impozitelor.

Relația dintre Eugen Teodorovici și Ionuț Mișa, președintele ANAF, nu a fost niciodată una foarte bună, dar pentru că Mișa este susținut de Dragnea, Teodorovici a fost nevoit să îl accepte. Sursele noastre arată că în ultima perioadă au crescut nemulțumirile și urmează ca ministrul de Finanțe să taie în carne vie.

Într-o primă etapă va începe o reorganizare la ANAF și o parte dintre actualii șefi vor pleca din funcție. Teodorovici ar forța chiar schimbarea lui Mișa, dar aici totul trebuie negociat cu Liviu Dragnea.

Conform surselor noastre, dacă Mișa va fi înlăturat de la ANAF el va fi ”recuperat” în echipă și va prinde un nou post călduț, pe bani mulți, la Eximbank.

Situația este într-o continuă evoluție, dar este de așteptat ca în perioada următoare să avem primele schimbări de șefi în ANAF, iar la final ar putea fi înlăturat chiar șeful ANAF, dacă Liviu Dragnea își va da acordul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.