Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Se trage din toate pozițiile la București: negocierile care schimbă majoritatea în Consiliul General

enational.ro
informatori servicii umbra negocieri

Situația din Consiliul General al Primăriei Capitalei este una cu adevărat explozivă. PSD Sector 5 a exclus patru consilieri generali, în speranța că vor rupe majoritatea controlată de Gabriela Firea, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

SCRISOARE către Liviu Dragnea pentru EXCLUDEREA Gabrielei Firea și a lui Robert Negoiță, din PSD/DOCUMENT

Surse politice convergente ne-au precizat că, în ultimele zile, au existat mai multe discuții între secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu și consilierul general al PMP, Lucian Iliescu. Discuțiile vin în contextul în care, surse politice arătau că Liviu Dragnea ar fi încercat o negociere directă cu Traian Băsescu pentru sprijin al PMP în CGMB, dar a fost refuzat.

În cazul în care PMP nu ar mai susține majoritatea controlată de Gabriela Firea, atunci problemele vor fi destul de mari pentru primarul general, pentru că va avea emoții mari să-și treacă proiectele în Consiliu.

Tot în acest context al războiului dintre gruparea Dragnea și Gabriela Firea vine și scrisoarea semnată de consilierul general, Orlando Culea și Florin Ghiulbenghian, membru al PSD Sector 1, prin care se cere excluderea Gabrielei Firea și a lui Robert Negoiță din PSD.

La București se trage din toate pozițiile, iar majoritatea PSD din Consiliul General scârțâie din toate închieturile. Rămâne de văzut cine va câștiga acest război și care vor fi consecințele politice.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.