Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Sondajele îl salvează pe Victor Ponta

ponta psd

Chiar dacă premierul Victor Ponta ar trage PSD-ul în jos în sondaje. Guvernul ține PSD la o cotă ridicată de popularitate, spun surse social-democrate pentru STIRIPESURSE.RO. Partidul stă nesperat de bine în încrederea populației, mai spun sursele citate.

Victor Ponta a scăzut dramatic în sondaje după alegerile prezidentiale, si-a revenit în primăvară iar ancheta DNA i-a luat iar din procentele de popularitate. Acum premierul se află când într-o ușoară creștere, spun surse PSD, când în perioade de stagnare.

Nici PSD, nici Victor Ponta, nu sar însă de 40% in sondaje, spun surse din partid, dar se apropie de acest procent. Victor Ponta este în urma partidului cu maxim cinci procente, mai spun sursele citate.

În ciuda problemelor de imagine ale premierului, Guvernul condus de acesta se menține la o cotă nesperată de încredere, spun surse din partid, mai ales că PSD vine după trei ani de guvernare. De asemenea, mai spun sursele citate, inclusiv parcursul lui Victor Ponta este nesperat de bun, premierul reusind sa-si revina in situatii extreme. Cota premierului in raport cu socurile la care a fost expus este extrem de buna, spun social-democratii.

Unul dintre motivele pentru care momentan Victor Ponta si Guvernul sunt lasati in pace este faptul ca nu dauneaza partidului.

Sondajele sunt si motivul pentru care PSD nu va accepta sa intre intr-un guvern pe care nu-l conduce, partidul nedorind sa-si asume costuri electorale pe seama greselilor altora. Importanta sondajelor in raportul PSD-Guvern a fost ridicata si de Liviu Dragnea, liderul PSD spunand ca in alegeri merg partidele, nu Guvernul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.