Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Strategia lui Klaus Iohannis pentru turul II

iohannis_protv

Strategii ACL i-au pus la punct câteva direcții principale lui Klaus Iohannis, pe care acesta le va urma în turul II al alegerilor prezidențiale.

Prima decizie luată de liderii ACL a fost ca Iohannnis să meargă în județele care fierb și în care liderii sunt bănuiți că au trădat: Brăila, Galați, Hunedoara și în orașul Deva.

Un alt punct important în agenda lui Klaus Iohannis este prezența la televiziuni. Liderii ACL îl trimit pe Klaus Iohannis să facă turul televiziunilor de știri, dar pentru turul II intervine și o noutate. Klaus Iohannis va încerca să meargă și la televiziuni urmărite în mod special de cei din mediul rural (de ex: Taraf TV).

De asemenea, s-a discutat și prezența lui Klaus Iohannis la televiziunile neprietenoase. Liderii ACL i-au cerut lui Iohannis să accepte o invitație din partea teviziunilor Antena 3 sau România TV, dacă va fi invitat în turul II.

Punctul crucial al următoarei săptămâni de campanie este dezbaterea electorală. Aici, Klaus Iohannis nu vrea să cedeze niciun pas în disputa cu Victor Ponta, dar strategii ACL își doresc neapărat să existe respectiva dezbatere. Sub nicio formă, Klaus Iohannis nu va accepta să meargă la cele 4 televiziuni, dar dacă Victor Ponta va veni cu o variantă acceptatibilă, atunci strategii ACL i-au sugerat lui Iohannis să meargă la dezbatere.

Acestea sunt principalele puncte strategice în materie de comunicare, stabilite de echipa ACL, pentru prezidențiabilul Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.