Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Strategia PNL în războiul cu USR-PLUS: Iohannis intră puternic în joc

Inquam Photos/ Octav Ganea
negocieri coalitie

Între PNL și USR-PLUS a izbucnit un război în toată regula, după ce Vlad Voiculescu a fost demis de la Ministerul Sănătății. Liberalii și-au încropit deja o strategie și mizează foarte mult pe Klaus Iohannis, dar și pe reacția opiniei publice.

Conform surselor noastre, strategia PNL va fi una de strângere a rândurilor în jurul lui Florin Cîțu și foarte, foarte multă răbdare. Liberalii se pregătesc de un război de uzură, în care cei de la USR-PLUS vor veni cu solicitări, dar PNL va sta în expectativă.

O altă linie strategică la PNL va fi să îi acuze pe cei de la USR-PLUS de iresponsabilitate. Faptul că aceștia doresc capul premierului Florin Cîțu și refuză să numească un nou ministru la Sănătate, vor fi argumente pentru liberali, care vor acuza USR-PLUS de lipsă de responsabilitate în lupta cu pandemia de Covid-19.

De asemenea, liberalii mizează pe arma Klaus Iohannis. Președintele a intrat deja în ring și va fi scut în fața lui Florin Cîțu, liberalii mizând pe negocieri care vor avea loc la Vila Lac și în cadrul cărora președintele să își facă cunoscută poziția foarte clar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.