Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Surse: Scenariile lui Atanasiu pun pe jar PNL

atanasiu teodor

Liberali îl acuză pe prim-vicepresedintele partidului, Teodor Atanasiu, că lansează "teorii din birou", precum atragerea UNPR de partea PNL, dar nu-si duce planurile la indeplinire.

Sursele din PNL au declarat pentru STIRIPESURSE.RO ca motiunea nu are sanse sa treaca si ca este o mare greseala ca se lasa impresia ca se poate darama Guvernul, astfel de atitudini fiind opera lui Atanasiu.

"Astea-s teoriile din birou ale lui Tase: 'Daca vorbim cu Oprea? Si daca ii propunem noi aia si aia?' Noi spunem ca mizam pe UNPR dar nu ne gandim si din punctul lor de vedere, ei ce vor. Tase nu e capabil sa vada doi pasi in fata. De ce sa vina UNPR alaturi de noi? Daca o sa venim la guvernare in 2016 atunci UNPR o sa vina la noi cu mana intinsa. Pana atunci...sunt teoriile de-ale lui Petrache si Atanasiu: 'Cum ar fi sa facem aia? Negociem noi si poate reusim aia...'", spun surse PNL din Parlament..

'Ce rost are sa creezi asteptare? Tot spunem din primavara si nu suntem in stare. Acum ne-am dat toti seama de eroare si vrem sa scapam de asta. Ne spune lumea 'Nu puteti, sunteti impotenti?' Acum iar cream asteptare si nu facem nimic", ne-au declarat sursele citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.