Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - TRĂDARE pentru Klaus Iohannis: 4 grei PNL au jucat în tabăra PSD

iohannis_protv

Vestea a picat în creierii nopții: diferența dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis s-a dus la 10 procente. În laboratorul PDL din Modrogan 22, unde se numărau voturile, au venit și primele vești: 4 grei liberali au trădat și au jucat cu PSD.

În acel moment totul a devenit mult mai limpede și s-a explicat de ce nu s-a obținut scorul anticipat. Cei de la ACL pronosticau un scor de 38-32, pentru Victor Ponta. Surse din conducerea ACL ne-au explicat că diferența a venit pe trădare, pentru că două procente au plecat de la ACL către PSD și așa s-a ajuns la un ecart de 10%.

1. Primul nume de pe lista trădătorilor este baronul PNL de Hunedoara, Mircea Moloț. Se pare că acesta a avut o poliță de plătit lui Klaus Iohannis. Într-o ședință, înainte de campania electorală, Klaus Iohannis i-a spus în față lui Moloț că trebuie să părăsească partidul pentru că are probleme penale și ACL nu-l poate apăra.

2. Al doilea nume pe lista trădătorilor este Ruducu Filipescu șeful filialei Călărași. Acesta a trădat din același motiv ca și Mircea Moloț: Iohannis i-a spus că trebuie să părăsească partidul. De menționat: la Călărași PNL obținuse cel mai bun scor din țară la europarlamentare și a bătut PSD-ul.

3. Al treilea nume pe lista trădătorilor a fost identificat Vasile Mustățea, președintele liberal al CJ Giurgiu. Părăsit de primari și cu majoritatea pierdută în CJ Giurgiu, se pare că Mustățea a făcut jocurile PSD pe plan local, pentru că a luat doar 15%.

4. O nouă trădare pentru Klaus Iohannis a venit de la Botoșani, de la președintele CJ Botoșani, Florin Țurcanu. Motivul pentru care acesta a trădat nu este cunoscut de liderii ACL, dar călătoria continuă.

P.S. Klaus Iohannis și Vasile Blaga sunt la curent cu această trădare și, cel mai probabil, măsurile vor fi luate în consecință.

Vezi AICI răspunsul lui Iohannis!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.