Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Trei dintre persoanele moarte în incendiul de la Institutul 'Matei Balș' NU pot fi recunoscute: Rudele sunt chemate să li se recolteze probe ADN

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam INML

Șase persoane au murit, până acum, în incendiul care a afectat un pavilion de la Institutul ”Matei Balș”, iar unele dintre ele au fost carbonizate atât de intens încât nu pot fi identificate. Patru dintre ele au decedat în saloanele incendiate, una a murit în timp ce era resuscitată, iar cea de-a șasea s-a stins sâmbătă la prânz.

Conform informațiilor STIRIPESURSE.RO, două dintre persoanele decedate au fost identificate cu certitudine la INML. În cazul celui de-al treilea cadavru se vor recolta probe ADN, pentru a i se stabili identitatea. Însă, în cazul ultimele două cadavre, stabilirea identității se va face doar pe baza probelor ADN, urmând a fi stabilite persoanele din rândul aparținătorilor de la care se vor recolta probele ADN de comparație.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

După incendiul de vineri, de la Institutul Matei Balş, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost transferaţi 5 pacienţi cu COVID-19. Dintre aceştia, patru erau în stare stabilă, iar unul era intubat, la ATI, conform datelor transmise sâmbătă dimineaţă de Ministerul Sănătăţii.

Imediat după incendiu, au fost găsite patru persoane carbonizate, iar în cazul celei de a cincea persoane, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.